Servicii instalare fose septice

Servicii | Asistenta montaj | Instalare fosa septica

CONSULTANTA TEHNICA
 
Serviciul de consultanta tehnica este oferit, GRATUIT, tuturor clientilor care au achizitionat, sau urmeaza sa achizitioneze produse comercializate de societatea noastra. Pentru acest serviciu trebuie doar sa contactati un reprezentant tehnic prin metodele afisate la "Contact - Departament Tehnic"
 
 
ASISTENTA TEHNICA LA MONTAJ
 
Acest serviciu este destinat clientilor care au posibilitatea de a efectua montajul produselor achizitionate de la societatea noastra, dar vor sa se asigure ca vor efectua lucrarile conform cerintelor tehnice sub indrumarea personala a unui reprezentant tehnic al societatii noastre. Preturile pentru acest tip de servicii incep de la 1300 lei cu TVA.
 
 
MONTAJUL PRODUSELOR
 
Serviciul de montaj al produselor este oferit tuturor clientilor care au achizitionat unul sau mai multe produse din oferta noastra si doresc ca montajul acestora sa se efectueze in conformitate cu specificatiile tehnice pentru produsele cumparate. Acest serviciu va necesita o programare in prealabil pentru data la care echipa de montaj va venii la locul amplasarii prdousului pentru a efectua toate lucrarile necesae instalarii acestuia (sapaturi, racorduri, astuparea sapaturilor).
 
OFERTA MONTAJ VARA 2016:
 
Fiind in plin sezon avem PRETURI PROMOTIONALE periodic pentru fiecare judet din tara la fose septice tricompartimentate Eco Sept 4 si Eco Sept 6. 
Astfel ca in aceasta perioada puteti face programari pentru montaje pe raza judetului TIMIS la pretul de:
 
- 3700 lei pentru fosa septica Eco sept 4 (pretul include instalarea, fosa septica ecologica si kit drenaj)*
- 3800 lei pentru fosa septica Eco Sept 6 (pretul include instalarea, fosa septica ecologica si kit drenaj)*
 
*preturi stabilite in colaborare cu partenerii nostri locali 
 
URMARESTE IN PERIOADELE URMATOARE SI OFERTELE PENTRU: 
- montaj fose septice Bucuresti
- montaj fose septice Cluj Napoca
- montaj fose septice Brasov
- montaj fose septice Timisoara (verifica oferta curenta AICI)
- imprejurimile localitatilor de mai sus pe o raza de 40 km
 
Pretul montajelor este calculat pentru achizitia unei fose ecologice din oferta noastra si rezervarea montajului conform unei liste disponibile ce va fii furnizata in urma efectuarii comenzii.
 
Pretul montajului este limitat de disponibilitatea perioadei in care se desfasoara campana si in functie de numarul de programari disponibile pentru fiecare zona.
 
Pretul unui astfel de montaj se pastreaza conform ofertei doar in cazul in care nu se solicita operatiuni suplimentare necesare instalarii sistemului de epurare.
 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.